KEVÄTAJATUKSIA

Mustarastaan kevätlaulu on minulle se varmin kevään merkki. Kuvasin hienon videon puhelimella. mutta tämä blogipohja ei anna tallentaa videoita… höh. Tosin eräänä jouluna herra mustarastas luritteli  jo tapaninpäivänä Brahen puistossa.

Toinen ihana asia on valo. Pimeänkin kestää, kun tietää että valoa on tulossa jossain vaiheessa päivää, mutta marras-joulukuussa ei sitäkään oikein ole. On vain tunkkainen hämärä puolilta päivin. Nyt valo on jo kirkkaampaa ja iltaisinkin näkee tehdä jo jotain.

Kuten kerroinkin, päätin luopua palstastani, joten en laita esikasvamaan mitään, ehkä… Muutamia siemenpusseja tarttui kuitenkin mukaani. Valitsin helppoja köynnöksiä, mangoldia ja kesäkurpitsaa; kaikki sellaisia että saan ne terassille ruukkuihin. Tyttären toiveesta myös vesimeloonin siemeniä. Tigerissa en voinut vastustaa ruohomattoista muistikirjaa ja puutarhurille sopivia kyniä.

Seuraava vaihe on raivata penasaikkoa etupihalta, jotta voin palstalta pelastaa siihen muutaman raparperintaimen. Ei-niin-innostava homma on ruukkujen tyhjennys ja keväthuolto, ne jäivät talven (ja laiskuuden) armoille lumen yllättäessä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s